Wantijpop Dordrecht

Intiem, gratis tuinfeest
voor vrienden en families

Dit is Wantijpop

Wantijpop Dordrecht

Wantijpop is een intiem, gratis tuinfeest voor vrienden en families. De intimiteit en gemoedelijke sfeer zijn typisch Wantijpop, maar het belangrijkste blijft natuurlijk toch de muziek. Op verschillende podia zijn zowel regionale talenten als nationale topacts terug te vinden.

Wantijpop website

Prachtig festival in het Wantijpark

Het Wantijpark vormt één keer per jaar het prachtige decor voor Wantijpop. Ieder jaar wordt het Wantijpark omgebouwd tot een grote, gezellige tuin met picknicktafels, kleedjes en lampjes.

Beste nationale en regionale acts

Op muzikaal gebied is Wantijpop gericht op een breed publiek. Het festival is er voor iedereen! De line-up bestaat uit acts voor jong en oud en de genres zijn uiteenlopend van pop, rock, metal en reggae muziek. Zingen, springen, headbangen, alles kan en mag op Wantijpop.Jett Rebel Wantijpop
Jett Rebel
Alain Clark Wantijpop
Alain Clark
The overslept Wantijpop
The overslept
Sue the night Wantijpop
Sue the night
Ronnie Flex Wantijpop
Ronnie Flex
Jeangu Macrooy Wantijpop
Jeangu Macrooy
Funkanizers Wantijpop
Funkanizers
Ella Wantijpop
Ella


en veel meer

Festival voor iedereen

Op Wantijpop is er voor ieder wat wils, van jong tot oud. De allerkleinsten kunnen terecht in de Kindertuin van Koning Eik. Terwijl de jongeren en volwassenen zich prima vermaken bij het Wantijpodium, Popcentrale podium, de Pop-up Market, Jamstage of Geheime Deuntjes. Ook aan lekkernijen ontbreekt er niets en zelfs na afloop van het festival gaat het feest gewoon door met verschillende afterparty’s.

Maatschappelijke betrokkenheid


Maatschappelijke betrokkenheid Wantijpop

Wantijpop staat midden in de samenleving. Iedereen in de regio is er wel eens geweest en dat is toch wel bijzonder. Wantijpop wil in alles staan voor die regionale betrokkenheid. Dit willen we bereiken met onze muziek, maar ook in de organisatie. Zo wordt al het lekkers op Wantijpop verzorgd door regionale cateraars. Jongeren van de ASVZ Merwebolder werken onder begeleiding met gerecyclede materialen van Netwerk aan de aankleding van het park. Samen met Aggreko is met een inventief energieplan de CO2 uitstoot met 30% gereduceerd. En na afloop van het festival wordt het afval gescheiden aangeboden en gerecycled.

Ten Raede Lounge

Op de Ten Raede Lounge geniet je van het beste uitzicht op het festival en de artiesten, culinaire hoogstandjes van onze partners Chez Heeren Jansen en Boonstoppel Wijnen, de beste koffie van Pelican Rouge en uiteraard veel collega ondernemers uit de regio. Op de Ten Raede Lounge geldt het all inclusive principe, de gehele dag verzorgd. Ten Raede lounge is exclusief voor de partners van het Wantijpop festival. Wilt u bijdrage aan het succesvolle Wantij-weekend? Breng uw bedrijf onder de aandacht van de 30.000 (!) bezoekers op het terrein en ruim 900.000+ online. Meer weten? Kijk op de Wantijpop website of neem Contact met ons op.

Neem contact met ons op


Uw bericht is verzonden.
Alle velden zijn verplicht.
Graag verifiëren dat je geen robot bent.


BOD Events
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Telefoon 078 613 09 05
info@bodevents.nl

Postadres:
Postbus 741
3300 AS Dordrecht