Wantijpop Dordrecht

Groots concert in het prachtige Wantijpark

Dit is Live at Wantij

liveatwantij Dordrecht

Je ziet hier de grootste, Nederlandse artiesten zoals je ze nooit eerder zag. In een gemoedelijke sfeer met vrienden en bekenden, een biertje in de hand, onder het genot van de lekkerste hapjes uit de regio, in ons bijzonder mooie, Dordtse Wantijpark.

Live At Wantij website

In het prachtige Wantijpark

Het Wantijpark vormt het bijzondere decor van tuinconcert Live at Wantij. In het park vind je de lekkerste lokale cateraars, de meest knusse zithoekjes, genoeg plekken om te dansen en al je vrienden en bekenden.

Nationale top acts

Live at Wantij is een festival met een landelijke allure, maar een lokaal karakter. Zo werkt Live at Wantij veel samen met lokale sponsors en foodstands. Een festival voor en door Dordrecht, maar dan wel met de beste acts van Nederlandse bodem. Live at Wantij is ook wel het betaalde broertje van Wantijpop.Blof Live At Wantij
Blof
Kensington Live At Wantij
Kensington
jaqueline govaert Live At Wantij
Jaqueline Govaert
Suzan en Freek Live At Wantij
Suzan en Freek


en veel meer

Maatschappelijke betrokkenheid


Maatschappelijke betrokkenheid Live at Wantij

Live at Wantij staat midden in de samenleving. Iedereen in de regio is er wel eens geweest en dat is toch wel bijzonder. Live at Wantij wil in alles staan voor die regionale betrokkenheid. Dit willen we bereiken met onze muziek, maar ook in de organisatie. Zo wordt al het lekkers op Live at Wantij verzorgd door regionale cateraars. Jongeren van de ASVZ Merwebolder werken onder begeleiding met gerecyclede materialen van Netwerk aan de aankleding van het park. Samen met Aggreko is met een inventief energieplan de CO2 uitstoot met 30% gereduceerd. En na afloop van het festival wordt het afval gescheiden aangeboden en gerecycled.

Ten Raede VIP Lounge

Op de Ten Raede Lounge geniet je van het beste uitzicht op het festival en de artiesten, culinaire hoogstandjes van onze partner Chez Heeren Jansen en Boonstoppel Wijnen, de beste koffie van Pelican Rouge en uiteraard veel collega ondernemers uit de regio. Op de Ten Raede Lounge geldt het all inclusive principe, de gehele dag verzorgd. Wilt u bijdrage aan het succesvolle Wantij-weekend? Breng uw bedrijf onder de aandacht van de 30.000 (!) bezoekers op het terrein en ruim 900.000+ online. Meer weten? Kijk op de Live At Wantij website of neem Contact met ons op.

Neem contact met ons op


Uw bericht is verzonden.
Alle velden zijn verplicht.
Graag verifiëren dat je geen robot bent.


BOD Events
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Telefoon 078 613 09 05
info@bodevents.nl

Postadres:
Postbus 741
3300 AS Dordrecht