Dancetour

Het grootste, gratis
dance event van Nederland!

Dit is Dancetour

Martin Garrix Dancetour Dordrecht

Dancetour is begonnen vanuit liefde voor muziek. Dancetour organiseert evenementen in zeven steden door heel Nederland, de DJ Clash competitie met ruim 200 talenten en gaat co-creatie aan met ruim 200 studenten van verschillende onderwijsinstellingen door het hele land. Bringing People Together!

Dancetour website

DJ's

Dancetour biedt een gevarieerd aanbod aan DJ’s. Van de grootste (inter)nationale helden tot de beste regionale talenten en van EDM tot eclectisch en van deephouse tot hardstyle.Lil Kleine Dancetour
Lil Kleine
Jebroer Dancetour
Jebroer
Johnny 500 Dancetour
Johnny 500
Lucien Foort Dancetour
Lucien Foort
Partysquad Dancetour
Partysquad
Ruthless Dancetour
Ruthless
Bizzey Dancetour
Bizzey


en veel meer

Dancetour is er voor iedereen

Elk jaar vind je een divers aanbod van de tofste DJ’s en live acts op Dancetour. Voor ieder wat wils. Dancetour is toegankelijk vanaf 16 jaar, maar om het niet al te ingewikkeld te maken is iedereen die in 2002 (of eerder natuurlijk) geboren is, van harte welkom. Dance is tenslotte voor iedereen.

Dancetour DJ Clash


Dancetour DJ Clash

Dancetour supports DJ talents. Samen met Lucien Foort en Slam FM wordt er per Dancetour stad, elk jaar een DJ contest georganiseerd: Dancetour DJ Clash. De contest biedt jonge DJ talenten een uniek platform om zichzelf te ontwikkelen. Wie is volgens jou de beste DJ en producer van je stad? De winnaars krijgen een plek in de line-up, dat betekent dat zij mogen draaien op Dancetour. De nummers 1 en 2 ontvangen andere mooie prijzen, waaronder een DJ clinic in de studio bij de enige echte Lucien Foort.

Bekijk de website hier

Neem contact met ons op


Uw bericht is verzonden.
Alle velden zijn verplicht.
Graag verifiëren dat je geen robot bent.


BOD Events
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Telefoon 078 613 09 05
info@bodevents.nl

Postadres:
Postbus 741
3300 AS Dordrecht