Breda Live

Het festival dat
vrienden samen brengt

Dit is Breda Live

Hardwell Breda Live

Breda Live is een tweedaags evenement gevuld met de beste acts van Nederlandse bodem. Het evenement is echt een feest voor heel Brabant. 82% van het publiek komt dan ook uit Brabant. Deze regionale betrokkenheid is terug te zien in de waarden en beleving van het evenement. Gastvrij, gemoedelijk en gezellig zijn kenmerken van de bijzondere sfeer bij Breda Live. Een typische uitspraak van Breda Live is dan ook: “Doe alsof je thuis bent!”

Breda Live website

Beste acts van eigen bodem

Op het podium van Breda Live zijn de beste acts van eigen bodem te vinden. Twee dagen lang kun je genieten van Dance, pop, rock en Nederlandstalig, alle populaire stromingen komen hier samen.Kensington Breda Live
Kensington
Guus Meewis Breda Live
Guus Meewis
DJ Hardwell Breda Live
Hardwell
Anouk Breda Live
Anouk
Rehab Breda Live
Rehab
Ronnie Flex Breda Live
Ronnie Flex
Alvaro Soler Breda Live
Alvaro Soler
Guido Weijers Breda Live
Guido Weijers


en veel meer

Maatschappelijke betrokkenheid


Maatschappelijke betrokkenheid Breda Live

Breda Live is een écht Bredaas festival. Om Breda Live tot stand te brengen wordt veelal samengewerkt met regionale bedrijven om net dat beetje extra gevoel toe te voegen. Ook werkt Breda Live samen met Avans en Vitalis college om Bredase studenten te betrekken bij het concept. We zorgen er op die manier voor dat het een totaal pakket wordt van beleving en gevoel tot samenwerking en betrokkenheid van en voor Breda. Je kunt wel stellen dat het evenement een stukje trots wordt voor iedereen in en rondom de stad.

Skybox Business Lounge

Breda Live is een te gek evenement, ook voor je netwerk. Met gemiddeld 30.000 doldwaze bezoekers en 300.000+ bereik online, de beste live artiesten van Nederland en een hospitality programma om je vingers bij af te likken is Breda Live een mooi moment om zaken te doen. Meer weten? Kijk op de Breda Live website of neem Contact met ons op.

VIP Lounge

VIP Lounge Breda Live

Genieten van de beste acts van eigen bodem, maar dan net even anders. Met VIP kaarten heb je toegang tot het speciale VIP-deck, waar je via een aparte ingang binnenkomt. Dit verhoogde deck staat schuin tegenover het podium en geeft je daarmee een supergaaf uitzicht, op zowel beide podia als het dansende en zingende 18.000-koppige publiek.

Neem contact met ons op


Uw bericht is verzonden.
Alle velden zijn verplicht.
Graag verifiëren dat je geen robot bent.


BOD Events
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Telefoon 078 613 09 05
info@bodevents.nl

Postadres:
Postbus 741
3300 AS Dordrecht