logo ASM Festival Arnhem

Arnhems unieke,
eigen popfestival

Dit is ASM Festival

ASM Festival Arnhem

ASM staat oorspronkelijk voor Arnhemse Scheepsbouw Maatschappij. Dit was ooit de grootste opdrachtgever van Arnhem, gevestigd op de Stadsblokken. Het gloednieuwe Arnhemse popfestival vindt plaats op de stadsblokken in Arnhem. Een unieke locatie met een eigen verhaal. Dit zorgt ervoor dat het festival een warm gevoel uitdraagt met het oog op de geschiedenis die de locatie met zich meedraagt. Beleef het samen met je vrienden!

ASM Festival website

Artiesten

ASM Festival bevat een selectie met de beste acts van Nederlandse bodem waaronder pop, rock, Nederlandstalig, hiphop en Dance.Kensington ASM festival
Kensington
Blof ASM Festival
Blof
De Jeugd Van Tegenwoordig ASM festival
De Jeugd Van Tegenwoordig
Fedde Le Grand ASM Festival
Fedde Le Grand
Jacqueline Govaert ASM Festival
Jacqueline Govaert
Suzan en Freek ASM Festival
Suzan en Freek
Eric Corton ASM Festival
Eric Corton


en veel meer

Maatschappelijke betrokkenheid


Maatschappelijke betrokkenheid ASM Festival

Het ASM Festival is een festival met een lokaal karakter, maar een landelijke allure. Naast de fantastische muziek en het lekkere sfeertje, kun je op ASM Festival ook heerlijk eten bij regionale foodtrucks. En uiteraard werken we samen met tientallen partners en bedrijven uit de regio. Kortom, dit wil je niet missen!

ASM Business Lounge

Met zakenrelaties en partners genieten van de beste artiesten, terwijl je van alle gemakken bent voorzien. Klinkt dat als muziek in de oren? Dan is de ASM Business Lounge misschien iets voor jou! In de Lounge kun je onbeperkt genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. Meer weten? Kijk op de ASM website of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op


Uw bericht is verzonden.
Alle velden zijn verplicht.
Graag verifiëren dat je geen robot bent.


BOD Events
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Telefoon 078 613 09 05
info@bodevents.nl

Postadres:
Postbus 741
3300 AS Dordrecht